Naši kontakti

Dobro došli na sajt GRAVURA.ME!

Postoju vrijednosti koji su van vremena. Oni se prenosi od generacije u generaciju. Da li želiti posebno
označiti unikatnost ličnosti? Porodice? Firme? Proizvoda ili umetnosti?

U savremenom svijetu najpopularna usluga je LASERSKO GRAVIRANJE.

Uz pomoč laserskog graviranja na različitim materijalama mi ćemo napraviti za Vas unikatne proizvodi!
Naš klijent dobija nove osobine kod običnih stvari, naprimer stolne pribore koji su postali porodičnima zbog graviranja na njima grba porodice, ili poklon glave firme cijenost kojeg će biti povečana ličnom natpisom.

Svaki čovijek je unikatan, a naš klijent se odlikuje mogučnošču donošenja sreči i radosti svojoj rodbine, prijatelima i partnerima.Bogati poklon nije obavezno skup poklon! Neobični proizvod, sa ukusom i posebnom pažnjom stvara više
pozitiva nego količina brojeva na računu…

Uz poštovanje tradicija i koriščenje savremenih tehnologija i stila mi pravimo originalan dizajn.
Pokazujemo individuelnost svakog klijenata uz računanje njegovog ukusa i mašte, uz poštovanje njegovih cilja o želja učestvovati u pravlenju proizvoda. Ostvaranje i implementacija umetničkih sposobnosti klijenta je veoma bitna za nas!

Danas firma GRAVURA.ME ima najsavrmene laserske pribori i alati za lasersko graviranje. To dozvoljava praviti tačne, elegante i dugotrajne slike visokog kvaliteta. Lasersko graviranje je otporno ka hemije, uljtraljubičastim zracima i ogrebotinama, bilo kojeg spoljnog uticaja. Naši proizvodi se ne plaši vremena.

Danas je vreme hiperprodukcije. Sve se može kupiti, naručiti, doneti… Više svega danas cijenimo pažnju, dobar ukus i prikladnost. I naš klijent zna kako to srediti!

+972 50 437 9468 (Viber, Whatsapp)
gravura.me@gmail.com

Skype:
GRAVURA.ME

85000 Bar, Montenegro

 

INDIVIDUALNI RAD    Partnerima    Za agencije    NAŠI PROJEKTI
Ostavite poruku